Annons:
Etikettersykunskapartiklar
Läst 4570 ggr
snrch
2014-05-08 14:52

Spetsar

Årets tyg är spets! Det är så mycket man kan göra i detta tyget. Jag tänkte bidra lite till att öka möjligheterna att använda detta prydliga material.

Man behöver inte vara en karaktär från Downtown Abbey for att pryda sina kläder med fina spetsar. Från vardagen till fina festklänningar, kan man använda ett brett urval spetsar. Men vilken spets ska man välja? Vad ska man fråga efter, i en affär?

Det beror helt enkelt på vad man ha för idé.

Fanns på http://www.etsy.com/

Varför inte ha en lite och mångsidig bolero, som kan pryda lika bra en linne som en lång klänning?

För denna modellen, spetsen typ Guipure eller bobbin med tydliga kontur kan vara en bra val. De är också tjockare och ge ett bra alternativ för ett mer självständiga plagg som boleron eller, varför inte, en liten och tjusig kavaj?

Krage, fålar, midjedetaljer.

Irish Baby är ett bra alternativ för att rama in urringningen eller benen med en blommig genomsynlighet - och det är ganska lätt att sy dem på plats :D

StjärnorI like hammering nails and speaking in tongues / Cause it doesn't remind me of anythingStjärnor

Annons:
snrch
2014-05-13 18:44
#1

Markeringar och tillklippning

  • När du klipper spetsar försök få alla mönster (blommor, abstrakta bilder, eller något annat) alla i samma riktning, så att du behåller den kontinuitet och enhetlighet.

  • Fodret måste klippas först. Inte bara båda spetsarna och fodret bör ha färg som passar varandra, utan också dess fibrer måste vara förenliga med varandra

  • Precis som att du bör klippa ritningar harmoniskt, det menar mönsterpassning, de mönster på sidsömmarna och axlarna bör vara harmonisk. 

  • Alla markeringar bör göras från avigsidan genom att tråckla dem.

Forts.

StjärnorI like hammering nails and speaking in tongues / Cause it doesn't remind me of anythingStjärnor

Upp till toppen
Annons: